KOLL …

… på läget – vem vill inte ha det?! Men vilket läge – eller vilka – behöver du ha koll på? Min mäklarerfarenhet ger vid handen att det finns tre saker som bestämmer priset – läget, läget och läget…

Men för din del och just nu är det läget i skafferiet, kylen, frysen, skrivbordslådan, handväskan, handskfacket mm som jag tänker på. Med andra ord – alla platser där du förvarar det du kan tänkas stoppa i munnen. Du vet helt säkert bäst själv – det kan finnas ”mat” på de mest fantastiska ställen – jag lovar dig att jag vet av egen erfarenhet …

att KONTROLLERA…

… hur läget på dom här platserna är lönar sig eftersom det ger dig ett försprång i förhållande till suget. Som när det väl sätter in kan få dig att förflytta berg för att få tag på det där som du vet att du har nånstans på det där fiffiga stället där du inte på några villkors vis skulle kunna hitta det men där du vill ha det ifall du skulle hitta det … JA, det går att tänka så krokigt. Fråga mig – jag har gjort det sååå många gånger …

den KONTROLL …

… som finns inbyggd i WW Flex är också exempel på ”väl gömd” fiffighet. Det är så förledande enkelt att det är lätt att du tror att du inte har nån koll alls!!! Faktum är att det är precis tvärtom – du har JÄRNKOLL. Att det sen känns som …

… NOLL KOLL …

… har nog mer med din rädsla för att tappa kontrollen att göra. Och rädslan i sin tur har att göra med att du VILL LYCKAS till varje pris. Den har kanske också att göra med att du inte litar på dig själv i alla situationer. Dina tidigare erfarenheter av hur viktminskningsarbete går till gör att det här känns nytt och oprövat. Tänk då så skönt att veta vi på WW ViktVäktarna garanterar att vi har …

… FULL KOLL …

… på listan på 0-pointsmat så att DU KAN KÄNNA DIG TRYGG i den fasta förvissningen att det fungerar. Vi har också full koll på KOSTPROGRAMMET i sin helhet och ger dig ALLA MÖJLIGHETER att välja att RÄKNA SmartPoints om det är det du vill.

Det finns MÅNGA SÄTT ATT HA FULL KOLL
så att du kan gå ner i vikt på det sätt som passar dig bäst!!!