clock-1392328__340

Jag har lagt ifrån mig klockan och tänker ägna dom närmaste dagarna åt att ”göra ingenting” – och blir jag inte klar med det på den tiden så får jag väl fortsätta några dagar till … Det finns mycket ”ingenting” att göra!

För mig är det egentligen ganska enkelt. Jag läser, stickar, sover, lagar mat, lyssnar på min talbok, stickar lite till, tar en kopp kaffe osv osv … Vi brukar säga Maken och jag att vi är ”lättroade” och det är så praktiskt. Det behövs inte mycket för att vi ska bli barnsligt nöjda och glada och ganska ofta är det saker som är helt gratis dessutom! Som att just göra det där ”ingentinget” – ja nästan gratis i alla fall. Garn kostar ju en del … hmmm … men det unnar jag mig!!!!
Och Maken är glad när jag är glad och vise versa!

Vad gäller matordningen så är det nu i värmen lätt att skära och hacka något som inte behöver tillagas och sen njuta av att det blir nästan ingen disk heller. Häll allt i en skål och rör om och så är det klart! Eller lägg upp direkt på tallriken – ännu bättre!!

Som du hör är jag i ”semester-mode” tänker fortsätta med det några veckor. När det är dags att sätta igång igen kommer jag att höra av mig så – ha det så gott så länge och kom ihåg att ta vara på tiden och använda den till det du verkligen vill göra. Om det så ”bara” är ”ingenting” …

Glad Sommar!