mistake-968334__340

i alla våra LIV …

   … rör vi oss från ett läge till ett annat och egentligen är den enda konstanten att vi måste äta. För att överleva. För att umgås. För att det är så gott.

   i ditt LIV …

… som ViktVäktare behöver du också äta och lära dig göra bra val som skapar hälsosamma vanor! Med företagets snart 50-åriga erfarenhet i Sverige och min egen viktresa i ryggen kan jag med säkerhet säga att vi har ett koncept som fungerar i verkligheten. Den helt fantastiska flexibiliteten i kostprogrammet gör att det anpassar sig till ditt liv. Just nu. Oavsett läge. Du kan alltid hitta en lösning.

Under mina snart 22 år som coach har jag träffat tusentals medlemmar.

Många har under resans gång bekräftat att ”det går jättebra att hela familjen äter samma mat” – ”jag har lärt mig att välja bättre när jag är på resa med jobbet” – ”jag får ju äta lördagsgodis” – ” osv osv.

Många har också bekräftat att just detta att även små förändringar ger stora resultat i längden har gjort det lättare än dom trott.

   de olika LIVSERFARENHETERNA …

… skiljer sig naturligtvis bland mina medlemmar. Jag har med stor ödmjukhet sett många fantastiska förändringar. Somliga har skett nästan mot alla odds. Det gör mig ännu mer övertygad om att hur det än är och hur lång tid det än tar så finns det ALLTID ett sätt som passar.

Helt säkert är också, att hur livet än ter sig för dig, så blir ingenting bättre av att du fortsätter att vara överviktig.

Du vet i vilket läge du är och var du befinner dig just nu. Det är där du ska börja kartlägga för att kunna förändra.  Ibland kommer du att gå vilse ändå, det hör till, men har du en bra karta är det lättare att hitta tillbaka till rätt väg igen. Och kom ihåg – nästan rätt är alltid bättre än helt fel!! Du har alltid möjligheten att göra nästa val till ett bra val!

Vi tillhandahåller också många bra ”kartor”. Matdagboken och alla recepten i appen,  alla underbara kokböcker, facebookgrupper för tips och stöd mm. Allt för att du ska ha det så förspänt som möjligt i just din situation.

Och det BÄSTA av allt. Du kan gå på hur många MÖTEN du vill varje vecka! För det är där det händer! Du får kvitto på dina egna insatser och tillgång till andra medlemmars erfarenheter från veckan som gått. Dessutom får ju du och jag träffas! Du är expert på dig och jag är expert på kostprogrammet – vilken fantastisk utgångpunkt för ett lysande samarbete!!

Delar med stor glädje med mig av mer livserfarenhet från en av dom bästa …

Livet är kort