skrotbil  

”HUR JAG HADE DET …

… på semestern? Jo det ska jag berätta …” svarar du kollegan i fikarummet. ”Jag åkte där i lugn och ro på 255an och efter två  mil är det ju lite skymd sikt så jag körde rakt in i en tall! Fast det gick bra, blev lite plåtskador bara och jag tyckte inte att jag körde så mycket för fort … Men sen när vi hade kommit upp på E4an så kom vi till ett jättestort vägbygge och dom ledde om all trafik i kringelkrokar och då körde jag för fort igen, för man måste ju följa trafikrytmen, och gick emot ett betongräcke och skrapade upp hela högersidan … Så när vi kom till stan där vi skulle övernatta så tänkte jag att det gör varken till eller från hur fort jag kör för bilen är ju ändå pajad och så gasade jag på rakt på ett farthinder så hela avgassystemet gick åt h-e!!! ”

   MINNS DU …

…  sommaren 20xx? Minns du hur du ”krockade” med bullarna, kakorna, grillen, glasskiosken, chipspåsen och vindunken gång på gång på gång tills ”bilen” var helt bucklig och dörrarna inte gick att stänga.

   VISST VILL DU MINNAS …

… sommaren 2017 som den sommaren när du klarade av att hålla ”bilen” i trim utan bucklor och med bara en och annan liten repa i lacken …

   HUR DU VILL HA DET …

… kan bara du själv bestämma. När du bestämt dig för din strategi så sätt igång och planera för framgång genom att

  • gå på så många möten du kan och ”tanka” inspiration
  • skriva i checklistan – även om du ”kört för fort”
  • ha rätt sorts fast ”bränsle i tanken” – och koll på volymen i (reserv)”dunken” med flytande du-vet-vad …
  • ta med dig en bra ”första-förbands-låda” innehållande

– din checklista/appen

– öronproppar så du kan sova ut ordentligt

– bra böcker att läsa på stranden eller i solstolen

– bästa promenadskorna

– eller …

Ledighet är olika saker för oss alla. Att ha en bra balans mellan det du tycker att du borde/måste göra på semestern och det du verkligen önskar/vill göra ökar också chansen att din sommar blir minnesvärd!