När det inte blir som man tänkt dig

Jag hade inte tänkt att jag skulle bli sjuk. Men det blev jag.

När jag låg där och undrade hur länge förkylningen skulle göra mig sällskap, och jag inte fick några vettiga svar, bestämde jag mig för att sluta fundera. Jag bestämde mig för att vara sjuk helt enkelt. Tills jag blev frisk.

Att låta kroppen sköta sitt och låta det vara. Allt det där jag trodde att jag skulle hinna kommer att kunna göras längre fram. Skriva här till exempel, det får bli mer nästa vecka.

Min energi just nu går åt till att satsa på att vara på benen i morgon!

Vi hörs!!

 

Warning: Use of undefined constant comment - assumed 'comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/5/c/apbalans.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/hemingway/comments.php on line 13 Warning: Use of undefined constant comment - assumed 'comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/5/c/apbalans.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/hemingway/comments.php on line 13 4 kommentarer

 1. Anneli lewander

  1 mars, 2017 at 14:59

  Anna,du är såååå bra i allt du gör så jag tycker att det är förståndigt av dig att bara vara en dag eller två…
  KRYA på dig???/Anneli L

 2. Ulla Åberg

  1 mars, 2017 at 21:49

  Hoppas du piggar på dig, men huvudsaken är att du mår bra. Vi i gruppen klarar oss annars ett tag till.
  Ulla

  • Anna

   2 mars, 2017 at 11:04

   Tack Ulla! Jag har sovit och lyssnat på ljudbok o nu är jag på benen igen. Vi ses snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 BLOGG

Tema av Anders NorenUpp ↑