Att välja

”OM JAG TAR …

…  fläsk med löksås till lunch så får det blir grönsakssoppa till middag, eller så tar jag torsk med pepparrot nu så jag kan fika hos grannen i kväll …”

Så kan det låta ”i huvudet på en ViktVäktare” i planeringstagen. Det finns dagar när SmartPointsen helt enkelt inte räcker till och så finns det dagar när det blir några över.

Det finns lika många sätt att använda kostprogrammet på som det finns medlemmar hos ViktVäktarna. Vi ÄR alla olika. Att lära dig vad som ger mest utdelning, inte enbart ur viktminskningssynpunkt, är en spännande utmaning som startar från dag ett och sen bara fortsätter.

   ”JAG UNNAR …

… mig att äta gott varje dag – och jag unnar mig att gå ner i vikt!” Visst låter det härligt. Det sägs att något som låter för bra för att vara sant oftast är det MEN i det här fallet är det helt sant att god mat och viktnedgång går hand i hand. Och tanken att du skapar nya matvanor som  håller i långa loppet är väl ganska skön, eller hur?

Tänk dig in i framtiden och känn på känslan att du genom hur du väljer idag ger dig själv lite bättre förutsättningar. Möjligheten att kunna fortsätta ta långa promenader eftersom knäna blir mindre belastade. Möjligheten att sova bättre eftersom magomfånget blir lite mindre. Möjligheten att kunna köpa dom kläder du verkligen vill ha, i stället för bara dom som du ”kommer i”.

Hållbarhet är ett ord som används mer och mer och det är relevant även i det här sammanhanget. Att äta för att leva låter mycket bättre än att leva för att äta.

Warning: Use of undefined constant comment - assumed 'comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/5/c/apbalans.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/hemingway/comments.php on line 13 Warning: Use of undefined constant comment - assumed 'comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/8/5/c/apbalans.se/httpd.www/blogg/wp-content/themes/hemingway/comments.php on line 13 2 kommentarer

  1. Anna! Du är inte bara en suverän, rolig och underhållande talare utan också en underbar peppande skribent❤och kvinna❤Ses imorgon?

    • Anna

      26 januari, 2017 at 15:27

      Tack snälla Inga för dom värmande orden! Min ambition är alltid att vara informativ och relevant i allt jag gör, säger och skriver. Att du dessutom tycker att jag är rolig gör mig väldigt glad och jag tänker på min farbror som lärde mig att ”det är roligare att vara glad”. Och tillsammans Inga, blir det både enklare och roligare att vara människa! Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 BLOGG

Tema av Anders NorenUpp ↑